Make your own free website on Tripod.com

ARKRIAN bvba

Home | Zelfstandigen | Particulieren | Contact

Zelfstandigen en bedrijven

Zowel voor KMO's als voor grote bedrijven levert Arkrian bvba de beste producten. Selecteer hieronder de productklasse :

ONZE PRODUCTEN ...

kaneel.jpg

LUCHTGEDROOGDE PRODUCTEN
 
Arkrian bvba biedt U een gamma aan luchtgedroogde producten voor alle toepassingen, in diverse verpakkingen, van zeer kleine hoeveelheden tot bulk-verpakking. Op eenvoudige aanvraag bezorgen wij U graag vrijblijvend een prijsofferte.
 
Klik hieronder voor een productlijst of vor een prijsofferte.

pepergroen.jpg

GEVRIESDROOGDE PRODUCTEN
Gevriesdroogde kruiden en groenten behoren tot de absolute top. Basisproducten van onberispelijke kwaliteit en een permanente controle tijdens de productie garanderen een hoogstaand kwaliteitsproduct.
 
Klik hieronder voor een productenlijst of voor een prijsofferte.

tkgemuese.jpg

Add your content here

DIEPVRIES-PRODUCTEN
Een aanzienlijk aantal van de onze gedroogde producten zijn ook in diepvries te verkrijgen.
 
Klik hieronder voor een lijst van producten of voor een offerte-aanvraag.

spices1.jpg

Add your content here

PRODUCTEN VOOR KLEINHANDEL
Sinds kort is het bedrijf gestart met toelevering aan de detailhandel. In ons gamma bevinden zich uiteraard onze kwaliteitskruiden, specerijen en groenten in originele verpakking, bestemd voor de kleinhandel. Daarnaast worden voortdurend nieuwe producten ontwikkeld, voornamelijk bestemd voor delicatesse-zaken. Vraag gerust een vrijblijvende prijs-offerte.

Add your content here

PRODUCT-ONTWIKKELING

Arkrian biedt een gamma aan van eigen kruidenmengelingen, met grote zorg samengesteld. Hiervoor kunnen we rekenen op de adviezen van tal van specialisten uit de voedingsindustrie en de horeca. Op die manier kunnen we aan specifieke wensen van ons clienteel tegemoet komen, zelfs voor beperkte hoeveelheden. Naast deze kruidenmengelingen zijn we steeds op zoek naar nieuwe producten op vraag van onze klanten, meer bepaald in de delicatessen-sector. Neem gerust contact op indien U meer informatie hierover wenst of kennis wil maken met onze scherpe prijzen.
 
 

Enter supporting content here